About

Meat The Fish Club

Het moderne vis georiënteerde Restaurant The Fish Club is gevestigd op een unieke locatie voor de boulevard van Kijkduin. De verspringende voorpui van voorheen vijf boetiekjes is opgeknapt tot een strak en modern restaurant met een waanzinnig terras.

Keuken

Bij The Fish Club is gekozen voor pure producten. Op de menukaart is in één oogopslag duidelijk wat The Fish Club te bieden heeft. Voor de visliefhebber heeft “The Fish Club” een groot assortiment aan schaal-en schelpdieren en vele andere verse visgerechten.

In de vis vitrine wordt alle verse vis getoond en kunt u de versheid beleven van de gerechten die op de menukaart staan. The fish club heeft ook elke dag een nieuwe vangst van de dag. 


Ondanks dat The Fish Club overwegend als visrestaurant oogt, zal een liefhebber van vleesgerechten ook zeker verrast zijn. De vleeskast laat de gasten de mooiste tomahawks zien en dat is te proeven. Alle vlees gerechten worden gegrild op de houtskool gril. Kortom, maak kennis met de quote “Meat The Fish Club”.  Met deze combinaties van stoere en chique gerechten is er voor ieder een passend gerecht.

Reserveren

Kies wanneer u wil reserveren en vul uw gegevens in. Uw reservering is direct bevestigd.

×
Uw browser wordt niet meer ondersteund Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden